*~*Kireina Yume Wo FanSabu*~*
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
*~*Kireina Yume Wo FanSabu*~*
 
Movie
 
Dorama
 
PV
 
Fanfiction
 
Lyric
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Guests
Indulás: 2007-03-21
 

CSS Codes

J-Fiction
J-Fiction : Flight of Angels - Az angyalok szárnyalása

Flight of Angels - Az angyalok szárnyalása

fordította (A)Yumi  2010.03.17. 17:18

Egy külföldi barátom fictionja.AKAME fiction..^ ^.. Kérlek szavazz,hogy legyen-e folytatás!Köszi..^ ^..

Írta: ~Lain~
Fordította: (A)Yumi
Páros: Akame
Korhatár: 16-18
Leírás: Kamenashi Kazuya egy angyal-illetve az akar lenni.Angyalként megfontolta a szégyent és visszatért a földre,mint egy meghalt angyal,józan ésszel,akit arra itéltek,hogy egyedül élje az életét,úgy hogy senki se szeretheti.Bármilyen nehéz is ez.Ez minden,amire gondolt,hogy számára ez rendeltetett...Amíg nem találkozott Akanishi Jin-nel.
Az író megjegyzése: Ez az első valaha írt fanfictionom AKAME-ről ill.:ami nem anime-vel kapcsolatos,szóval lehet,hogy nem olyan jó,de háláslennék annaki aki elolvassa és elmondaná nekem,mi is a véleménye róla.

Hozzászólás


 

 Prológus


Egy világos reggelen történt,amikor a napsugarai megzavarták és felkeltették állmából,mint minden nap.Megdörzsölte a szemeit,miközben kibotorkált az ágyból a vísító éles hangra,ami a hűvös szél hangja volt.A rádió órája ismét megzavarta gondolatait,felébredésre kényszerítve,amitől gyorsan el is felejtette az előző éles hangot és felébredt félállmából.


A félelmem megpróbálja megölni az agyam,gondolta állmosan ásítva,majd rálépett a fürdőszoba hideg csempélyére.Kinyitotta a csapot és engedte,hogy a gőz és a pára betelítse a fürdőt,mielött megfordult volna és belenézett volna a tükörbe.


Csak egy részét törölte le a párás tükörnek,annyit hogy látszódjon az arca.


Ezt megtéve próbálta semmibe venni a sötét,lebegő alakokot a vállai felett,még akkor is,ha nyilvánvalóan látszik a tükrön,amit bevon a gőz.


Olyan nyilvánvalóak.


Összeszorította ökleit,majd elfordult saját tükörképétől próbálva tudomást se venni a csontvázszerűségekről,melyek hozzáilleszkedve felhasították és bemocskolták testét,melyek sose tünnek el.Mindíg,amikor megpróbálta ruhával palástolni őket,azok mindíg előbukkantak a ruha alól,mint gondolta a testéhez illeszkedő "szárnyak"-ról..olyan igazinak tűntek.


Olyan rossz,túl igazi volt minden.


Egy rossz álom.


Az ő rossz állma.

---

Ez mind a prológus; ha ezt olvasod,kérlek kommentáld és mond el mennyire rosz,mennyit kell még javítanom rajta.Köszönöm.

~Lain~

 Hozzászólás

 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!